Pridať recept

FOTORECEPT: Kuracie rezne plnené bryndzou

Fotorecept: Kuracie rezne plnené bryndzou
Zdroj: evauhlik
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
kuracie prsia
200 g
bryndza
kôpor čerstvý
petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ
hladká múka
vajce
strúhanka

postup

1.

Kuracie prsia narežeme na rezne, vyklepeme a potrieme zmesou bryndze a byliniek. Rezne prehneme, môžeme zopnúť ihlou, z vonkajšej strany okoreníme mletým čiernym korením, nesolíme, bryndza je slaná dosť. Obalíme v trojobale a vysmažíme.

Fotorecept: Kuracie rezne plnené bryndzou
Fotorecept: Kuracie rezne plnené bryndzou
Zdroj: evauhlik
 
2.

Bryndza sa vnútri roztečie a úžasne ochutí mäso. Podávame so zemiakmi, šalátom, alebo dresingom.

Fotorecept: Kuracie rezne plnené bryndzou
Fotorecept: Kuracie rezne plnené bryndzou
Zdroj: evauhlik
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Fantinus
19.9.2015 09:46 | |
+5 -5
Vyskúšal som a môžem potvrdiť. MŇAMKA!!! (y) (y) (y)
Anonymný nick
8.10.2013 17:11 | |
+9 -3
vyskusam moze byt vynikajuce uz som si to opisala do zosita ja by mesto bryndze dala aj nivu
Fantinus
19.9.2015 09:48 | |
+10 -2
Niva je tiež výborná voľba, dodá skvelú chuť. (y)
Anonymný nick
8.10.2013 17:10 | |
+4 -2
:! :! 3:)
Podobné články
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...