Pridať recept

FOTORECEPT: Vyprážaný mäsosyr

6
porcií
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

kuracie prsia
tvrdý syr
plátky šunky
soľ
mleté čierne korenie
hladká múka
vajce
strúhanka
olej

postup

1.
Kuracie prsia si nakrájame na rezne, zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme.
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Zdroj: domi4199
 
2.
Tvrdý syr si nakrájame na hrubšie plátky.
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Zdroj: domi4199
3.
Na mäso položíme syr a prikryjeme plátkom šunky tak, aby bol syr celý schovaný.
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Zdroj: domi4199
4.
Obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a v strúhanke. Obalíme 2 - 3 rezne a hneď vyprážame.
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Zdroj: domi4199
5.
Dôležité je najprv vyprážať z mäsovej strany,
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Zdroj: domi4199
6.
potom zo šunkovej. Rezne pekne držia vcelku.
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Zdroj: domi4199
7.
Na obrúsku ich zbavíme prebytočného oleja.
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Zdroj: domi4199
8.
Dobrú chuť !
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Fotorecept: Vyprážaný mäsosyr
Zdroj: domi4199
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
10.2.2015 15:30 | |
+2 -5
Dobru chut, ono vyprazaneho nie je nikdy dost a staci nasu socialisticku klasiku nazvat ako masosyr a hned tu mame nove jedlo. A cesrtvy rozmaryn sa tak dobre kuse.
Podobné články
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...