Tagliarelli s mäsovými knedličkami Mignon
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
rezance tagliarelli
30
g
maslo
30
g
bravčová masť
1
PL
olivový olej
1/2
ks
cibuľa
500
g
zrelé paradajky
250
g
teľacie mäso
1
ks
kuracia pečienka
1
ks
vajce
trochu
múka
trochu
strúhaný parmezán
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
muškátový orech
trochu
olej
postup
1.
Zomelieme mäso a dôkladne očistené kuracie drobky. Pomiešame s vajíčkom, pridáme lyžicu strúhaného parmezánu, soľ, muškátový orech a čierne korenie. Dobre premiešame. Potom tvoríme drobné knedličky, ktoré obalíme v múke a usmažíme na oleji.
2.
V kastróle podusíme na masti, oleji a masle pokrájanú cibuľu. Pridáme popučené paradajky. Osolíme, okoreníme a varíme asi 15 minút. Ku koncu varenia vhodíme knedličky a necháme ich trocha povariť v omáčke.
3.
Osobitne dáme do horúcej osolenej vody variť cestoviny a varíme ich "al dente". Keď sú hotové, rýchlo ich necháme odkvapkať, vložíme do servírovacej misy a ochutíme omáčkou a knedličkami. Ak niekomu cestoviny nechutia, spravíme pyré.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.