Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Paradajková drť na pizzu

eruska25
eruska25
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

paradajka
soľ
cesnak
mleté čierne korenie
bazalka
oregano
tymian

postup

1.
Najlepšie sú mäsité odrody. Paradajky ošúpeme. Ak sú veľmi vodové, vodovú časť so semienkami vyrežeme, to len preto, aby sme mali dokonalú drť. Nakrájame na kúsky.
2.
Dáme variť. Šupky a šťavu nevyhodíme, môžeme si uvariť pretlak.
3.
Keď sú paradajky rozvarené, rozmixujeme ich. Pridáme pretlačený cesnak, na kilo paradajok dáme 6 strúčikov. Odparujeme, podľa chuti osolíme, okoreníme, pridáme bylinky, čerstvé alebo sušené. Tá vôňa je fantastická. Plníme do menších pohárov, sterilizujeme 20 minút.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketa
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Jej lesklá zelená šupka a svieža dužina sú v lete veľmi obľúbenou pochúťkou. Približne 90% plodu tvorí voda, zvyšok je...
pitný režim
Čo patrí do pitného režimu a čo nie?
Čo patrí do pitného režimu a čo nie?
Leto je v plnom prúde, a preto nezabúdajte počas rôznych aktivít na dostatočnú hydratáciu. Mohlo by sa zdať, že okolo...
por
Fotonávod: Ako očistiť pór
Fotonávod: Ako očistiť pór
Pór sa výborné hodí pod mäso, môžete z neho pripraviť chutnú polievku alebo slaný koláč. Z póru konzumujeme bielu...