Pridať recept

Fotrecept: Vatovcové rezne

ingrediencie

1 ks
vatovec obrovský
trojobal na rezne
olej na vyprážanie

postup

1.
Vatovec umyjeme a prekrojíme najprv na polovicu,
Fotrecept: Vatovcové rezne
Fotrecept: Vatovcové rezne
Zdroj: rennatte
 
2.
potom na štvrtiny a na hrubšie plátky, asi 2cm
Fotrecept: Vatovcové rezne
Fotrecept: Vatovcové rezne
Zdroj: rennatte
3.
obalíme v trojobale, hladká múka, presolené rozšľahané vajcia a strúhanka, vajíčka osolíme viac ako obvykle, lebo vatovec neprijme soľ
Fotrecept: Vatovcové rezne
Fotrecept: Vatovcové rezne
Zdroj: rennatte
4.
vyprážame v horúcom oleji, ja som pražila vo fritéze
Fotrecept: Vatovcové rezne
Fotrecept: Vatovcové rezne
Zdroj: rennatte
5.
podávame so zemiakmi a zeleninou
Fotrecept: Vatovcové rezne
Fotrecept: Vatovcové rezne
Zdroj: rennatte
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.