Pridať recept

Grilovaná špargľa s lososom

ingrediencie

500 g
zelená špargľa
4 ks
losos
trochu
extra panenský olivový olej
1 ks
citrón
150 g
cherry praradajky
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

postup

Špargľu umyjeme, očistíme, zbavíme drevnatých koncov a škrabkou ich očistíme. Cherry paradajky umyjeme pod tečúcou vodou spolu s citrónom. Citrón nakrájame na kolieska. Lososa pokvapkáme olejom, posypeme soľou a mletým čiernym korením. Lososa grilujeme na rozpálenom grile približne 10 minút a v strede grilovania pridáme na gril aj špargľu, cherry paradajky a na kolieska nakrájaný citrón.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Špargľa s holandskou omáčkou
Sezóna špargle začína: Vychutnajte si ju s výbornou holandskou omáčkou, hotová je do pár minút, najjednoduchší recept!
Existuje niečo lepšie ako holandská omáčka so špargľou? Ale omáčka musí byť domáca. S týmto rýchlym...
Čo sa deje s vaším telom, keď jete špargľu
Čo sa deje s vaším telom, keď jete špargľu
Sezóna špargle sa práve začala a s ňou aj otázka: Je táto zelenina pre nás zdravá? Hoci by po nich nemal...
Ako skladovať špargľu? Vďaka tejto chybe sa rýchlo hodia na vyhodenie
Ako skladovať špargľu? Vďaka tejto chybe sa rýchlo hodia na vyhodenie
Začala sa sezóna špargle, jednej z najžiadanejších jarných druhov zeleniny. Hoci jej cena môže byť...
Špargľa
Ako sa má špargľa variť? Väčšina ľudí robí prácu navyše, zbytočne!
Špargľa by mala byť mäkká, ale zároveň pevná a šťavnatá. To je pre niektorých ľudí ťažké dosiahnuť...
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Skladovanie špargle sa zdá byť samozrejmosťou, no mnohí ľudia robia základnú chybu. Špargľa tak rýchlo...
Delikátna špargľa: Všetky recepty, ktoré potrebujete poznať, aby ste vždy pripravili tú najchutnejšiu  špargľu
Delikátna špargľa: Všetky recepty, ktoré potrebujete poznať, aby ste vždy pripravili tú najchutnejšiu špargľu
Jedna z najdelikátnejších zelenín má obmedzenú sezónu od apríla do júna, preto si ju treba vychutnať, kým...