Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Paprika plnená krúpovou tofu plnkou

vacica
vacica
8
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
paprika
1 pohár
krúpy
1 ks
chilli tofu syr
1 ks
cibuľa
1 konzerva
lečo
2 KL
soľ
2 KL
chilli

Omáčka

5 PL
olej
3 PL
múka
500 ml
zeleninový vývar
1 PL
ocot
2 KL
soľ
1 PL
med
5 ks
klinčeky

postup

1.
Krúpy premyjeme a dáme variť do osolenej vody. Varíme do vtedy, kým budú krúpy polomäkké.
2.
Medzitým si na oleji speníme nakrájanú cibuľku. Pridáme konzervu leča a všetko spolu dusíme 5 minút. Potom pridáme polouvarené krúpy.
3.
Zmes osolíme a pridáme chilli korenie podľa chuti (ja som dala 2 KL).
4.
Tofu syr nakrájame na malé kúsky a pridáme do zmesy. Premiešame a necháme vychladnúť.
5.
Urobíme si omáčku: Na oleji speníme múku a všetko zalejeme vývarom.
6.
Pridáme konzervu roztlačených rajčín necháme zovrieť.
7.
Potom omáčku rozmixujeme a dochutíme octom, soľou a medom. Pridáme 5 ks klinčekov.
9.
Vložíme ich do omáčky a varíme 40 minút na slabom ohni pod pokrievkou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...