Pridať recept

Rezance s kuracím mäsom a hlivou

ingrediencie

300 g
kuracie prsia
2 PL
sójová omáčka
2 PL
ryžové víno
1 KL
ďumbier
2 PL
slnečnicový olej
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
čili paprička
150 g
hliva ustricová
4 PL
slivková omáčka
100 ml
zeleninový vývar
375 g
cestoviny tagliatelle

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na malé kocky. V miske zmiešame sójovú omáčku, ryžové víno, nastrúhaný ďumbier, premiešame a v tejto zmesi marínujeme kuracie mäso.
 
2.
Na panvici rozohrejeme slnečnicový olej, opražíme na ňom nasekaný cesnak, čili papričku a po 1 minúte pridáme mäso aj s marinádou. Opekáme 3 minúty a potom pridáme nadrobno pokrájanú hlivu, slivkovú omáčku, a vývar.
3.
Medzitým si pripravíme rezance a uvaríme ich al dente vo vriacej osolenej vode. Scedíme a necháme odkvapkať. Zmiešame ich s pripravenou zmesou a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
kuracia roláda
7x dokonalé kuracie závitky na nedeľný obed
Kuracie mäsko s rafinovanými plnkami. Je čas na nedeľný obed!
Kuracie rolky plnené brokolicou a syrom v chrumkavom trojobale
Delikátne plnené kuracie prsia: 15 najobľúbenejších receptov
Podľa vašich kliknutí sme vybrali recepty na plnené kuracie prsia, ktoré máte najradšej.
Kuracie prsia verzus stehná
Máte radšej kuracie prsia alebo stehná? Ktoré sú chutnejšie, výživnejšie a lacnejšie?
Je medzi kuracími prsiami a stehnami vôbec nejaký rozdiel? A ktorý výrez vkladáte do košíka častejšie?
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?