Pridať recept

Pudingoš

ingrediencie

900 g
múka polohrubá
100 g
práškový cukor
1 štipka
soľ
2 kocky
droždie
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva
5 PL
olej
400 ml
vlažné mlieko
3 ks
bielok
2 ks
čokoládové puding
500 ml
mlieko
4 PL
kakao
300 g
kryštálový cukor
250 g
palmarín

postup

Najskôr si pripravíme puding. V mlieku rozmiešame pudingový prášok,kakao, práškový cukor uvaríme hustý puding pridáme palmarin necháme rozpustiť a zmes vychladnúť. Do misky dáme všetky ostatné ingrediencie, kvasnice len rozdrobíme, okrem bielkov. Premiešame pridáme bielky urobíme husté nelepivé cesto. Na pracovnej doske rozdelíme na 6 častí. Každú rozvaľkať natrieť puding zavinúť a 2 vzájomne prepliesť. 3 vrkoče uložíme na vymastený plech, potrieme roztopeným maslom a dáme piecť na 175 C na 25 minút. Upečené zase potrieme roztopeným maslom a posypeme práškovým cukrom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Videorecept: Strakatý pudingáč s jahodami
Strakatý pudingáč s jahodami
Vynikajúci strakatý koláč plný pudingu a čerstvého ovocia.
Polievka
Tip na nedeľný obed: Švédske guľky so smotanou
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu.
Najlepšie dezerty za posledný mesiac
Tieto musíte vyskúšať! NAJLEPŠIE DEZERTY za posledný mesiac
August prekvapil delikátnymi rezmi ale ja klasikami ako osie hniezda či hrnčeková bábovka.
TOP 10 krémových zákuskov
TOP 10 krémových zákuskov (nielen) na blížiace sa sviatky
Vybrali sme desať najlepších dezertov za posledný mesiac, ktoré vás celkom určite inšpirujú a nadchnú.
Pani Walewska
Kráľovná všetkých chutí! Pani Walewska: Výnimočne krehký dezert, ktorý sa rozplýva na jazyku
Výnimočný dezert na bežné dni, ale vďaka efektnému vrstveniu vhodný aj na veľké oslavy.