Pridať recept

Hrebenatky s rezancami a špargľou

ingrediencie

200 g
vaječné rezance
300 g
hrebenatky
1 strúčik
cesnaku
1 ks
citrón
1 PL
horčica
3 PL
olivový olej
300 g
špargľa
trochu
estragón

postup

1.
Rezance vložíme do väčšej misy a prelejeme vriacou vodou. Prikryjeme ich a necháme odstáť približne 5 minút.
 
2.
Hrebenatky dáme do misy. Pridáme k nim prelisovaný cesnak, citrónovú kôru, horčicu a trochu nasekaného estragónu a olej. Všetko premiešame a odložíme nabok marínovať.
3.
Na panvici opečieme špargľu a pridáme ju k pripraveným rezancom.
4.
Do panvice pridáme hrebenatky spolu s marinádou. Rýchlo ich opečieme z oboch strán približne 2-3 minúty. Na taniere rozložíme cestovinu so špargľou a pridáme hrebenatky. Ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať