Mäsový šalát na broskyniach
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
kuracie mäso
1
pohár
zavárané broskyne
1
vetvička
biele hrozno
1
konzerva
kukurica
1
PL
majonéza
1
KL
horčica
100
ml
kyslá smotana
postup
1.
Pečené mäso nakrájame na malé kúsky. Pridáme pokrájané hrozno a kukuricu.
2.
Majonézu zmiešame s horčicou a so smotanou. Zalejeme mäso so zeleninou a jemne premiešame.
3.
Jednotlivé porcie broskýň naplníme touto zmesou a necháme dobre vychladiť. Môžeme podávať ako predjedlo.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.