Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Amarantové zlato s fazuľkami a tofu

kucharka26
kucharka26
2
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
amarantové zrno
300 g
zelené fazuľky
200 g
údené tofu
2 ks
kápia sterilizovaná
100 g
zelené olivy
1 PL
kurkuma
1 PL
soľ

postup

1.
Fazuľky vysypeme na panvicu a opekáme nasucho cca 10 min. Amarantové zrno dáme variť do osolenej vriacej vody v pomere 1:2 (amarant:voda).
2.
K opečeným fazulľkám pridáme na kocky nakrájaný tofu syr a okoreníme kurkumou a soľou.
4.
Fazuľkovú zmes podleme 2 dcl vody, prikryjeme a dusíme 10 min.
5.
Fazuľky môžeme podľa chuti dokoreniť i bylinkami. Uvarené amarantové zrná zmiešame s fazuľkami, alebo podávame ako samostatnú prílohu.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...