Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Strúhané jablká a jablková šťava sterilizované

eruska25
eruska25
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

jablko

postup

6.
Sterilizujeme 10 minút. Z jedného 7 decového pohára jabĺk som mala 1 trojdecový pohár 100 % jablkovej šťavy.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Viladi256
22.9.2016 09:54 | |
+3 -0
jablká po nastrúhaní zhnednú.Akú chemikáliu ste použili aby nezhnedli ?
hanaah
14.10.2013 20:48 | |
+14 -0
ale jablká nestačí 10 min sterilizovať
eva.to
14.10.2013 11:57 | |
+3 -1
celú sobotu sme čistili a strúhali jablká, ktoré sa nedali uskladniť :/
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...