Pridať recept

Zapečený kozí syr

ingrediencie

100 g
kozí syr
1 ks
vajce
trochu
mleté čierne korenie
30 g
strúhanka

postup

1.
Kozí syr nakrájame na 4 kolieska, ktoré namočíme do rozšľahaného vajíčka s korením. Potom ho obalíme v strúhanke a pevne pritlačíme.
 
2.
Na plech dáme papier na pečenie a poukladáme obalené kolieska syra. Dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 10 minút pri 220 °C.
3.
Syr môžeme aj vypražiť v horúcom oleji. Podávame ho so zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Feta cheese cubes and parsley on a wooden background
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...