Pridať recept

Zapekané cestoviny s údeným mäsom

ingrediencie

500 g
cestoviny
250 g
údené mäso
4 ks
sterilizovaná uhorka
4 ks
vajce
150 ml
mlieko
soľ
mleté čierne korenie
100 g
syr tvrdý

postup

Cestoviny uvaríme a scedíme. Mäso a uhorky nakrájame na kocky. Vajcia rozšľaháme s mliekom, posolíme a okoreníme. Na dno vymasteného pekáča uložíme polovicu cestovín. Na ne navrstvíme mäso a uhorky. Nakoniec rozložíme druhú polovicu cestovín. Rovnomerne zalejeme zálievkou. Vo vyhriatej rúre pečieme 15 minút pri 200°C. Povrch potom posypeme strúhaným syrom a ešte 5 minút pečieme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií!
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií?
Tušíte, prečo sa oplatí jesť zemiaky či ryžu až na druhý deň? Odpoveď vás prekvapí!
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...