Hovädzie ražniči v marináde
215
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
60
dkg
hovädzia sviečkovica
cherry paradajky
zelerová stonka
červená cibuľa
žltá paprika
cuketa
mleté čierne korenie
soľ
Marináda
4
strúčiky
cesnaku
soľ
olivový olej
citrónová kôra
tymian
postup
Na prípravu marinády očistíme cesnak a nasekáme ho nadrobno. Primiešame k nemu lístky tymianu, nastrúhanú citrónovú kôru, olej a soľ. Do tejto marinády dáme na kúsky nakrájanú hovädziu sviečkovicu a necháme odležať aspoň 2 - 3 hodinky (ideálne cez noc). Zeler, cuketu, červenú cibuľu, žltú papriku aj paradajky nakrájame na rovnaké kúsky ako mäso a striedavo s kúskami mäsa napichujeme na ihlu a dochutíme soľou i korením, môžeme ich preliať aj zvyškom marinády. Pečieme v alobale alebo grilujeme do chrumkava. K ražniči podávame opekané zemiaky, alebo bagetu a čerstvý zeleninový šalát podľa chuti. Želáme dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.