Pridať recept

FOTORECEPT: Pudingová mliečna ryža

ingrediencie

200 g
guľatozrnná ryža
1 liter
puding
2 ks
vanilkový cukor
1 balíček
puding
1 PL
kryštálový cukor
trochu
kokos

postup

1.
Prepláchnutú ryžu dáme variť v 3/4 litri mlieka s vanilkovým cukrom. Treba priebežne miešať, aby sa nepripálila. Ja som varila v pudingovom hrnci, aby bolo stráženia, čo najmenej ;) Privedieme do varu, povaríme aspoň 20 minút, prikryjeme pokrývkou a necháme dojsť ďaľších 20 minút.
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Zdroj: Vendelincok
 
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Zdroj: Vendelincok
2.
Keď je ryža mäkká, rozmiešame si vo zbytku mlieka puding podľa chuti s lyžicou cukru a vmiešame do ryže. Miešame do zhustnutia.
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Zdroj: Vendelincok
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Fotorecept: Pudingová mliečna ryža
Zdroj: Vendelincok
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
katkasaglenova
19.11.2013 13:14 | |
+15 -5
v recepte miesto mlieka je uvedený puding
Podobné články
Môže sa ryža ohrievať?
Môže sa ryža ohrievať? Na toto si dávajte pozor a vyhnete sa zdravotným problémom
Aj vy zvyknete ohrievať ryžu? Možno ste to doteraz nerobili správne, pozrite sa.
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií!
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií?
Tušíte, prečo sa oplatí jesť zemiaky či ryžu až na druhý deň? Odpoveď vás prekvapí!
Ryžové chuťovky
Ostala vám varená ryža? Tu je zopár nápadov, ako ju chutne zužitkovať
Ryža je jedna z najpopulárnejších príloh. Často jej však uvaríme alebo udusíme viac než treba. Vtedy...
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!