Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Jablková kaša zo špaldovej tarhone

kucharka26
kucharka26
2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
špaldová tarhoňa
500 ml
voda
100 ml
černicový sirup
1 ks
jablko
1 KL
škorica
100 g
sušené ovocie
1 PL
strúhaný kokos
1 PL
slnečnicové semienko
1 PL
tekvicové semienka

postup

1.
Tarhoňu dáme do hrnca a zalejeme 500 ml vody. Keď začne vrieť, teplotu znížime, pridáme sirup, prisypeme škoricu a varíme na miernom plameni 10 min.
2.
Potom k tarhoni pridáme nastrúhané jablko i so šupkou.
3.
Nakoniec ku kaši pridáme kokos, sušené ovocie a semienka. Všetko spolu premiešame, odstavíme z ohňa a podávame poliate sirupom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...