Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špagety s fazuľovým lečom a treščiou pečeňou

kucharka26
kucharka26
4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kukuričné špagety
700 ml
lečo
3 ks
cibuľa
400 g
uvarená fazuľa
2 KL
soľ
1 KL
bazalka
2 KL
kurkuma
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 PL
sušený cesnak
1 KL
tekuté chilli
300 ml
sójové mlieko

postup

1.
Najskôr si uvaríme špagety podľa návodu. Do vody na špagety pridáme soľ a olej, aby sa nám nelepili. Fazuľu som použila už uvarenú a zmrazenú. Ak by som nemala mrazenú, namáčala by som ju aspoň jeden deň vo vode a potom uvarila do mäkka.
2.
Cibuľu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na 1 PL oleja. K osmaženej cibuli pridáme 1 PL kurkumy, bazalku a soľ.
4.
K omáčke s lečom pridáme fazuľu a varíme 5 min. Dochutíme cesnakom, chilli, čiernym mletým korením a premiešame.
6.
Uvarenú fazuľovú omáčku dáme na tanier ku špagetám a navrch uložíme treščiu pečeň z konzervy, z ktorej vylejeme prebytočný olej.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...