Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špagety s fazuľovým lečom a treščiou pečeňou

kucharka26
kucharka26
4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kukuričné špagety
700 ml
lečo
3 ks
cibuľa
400 g
uvarená fazuľa
2 KL
soľ
1 KL
bazalka
2 KL
kurkuma
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 PL
sušený cesnak
1 KL
tekuté chilli
300 ml
sójové mlieko

postup

1.
Najskôr si uvaríme špagety podľa návodu. Do vody na špagety pridáme soľ a olej, aby sa nám nelepili. Fazuľu som použila už uvarenú a zmrazenú. Ak by som nemala mrazenú, namáčala by som ju aspoň jeden deň vo vode a potom uvarila do mäkka.
2.
Cibuľu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na 1 PL oleja. K osmaženej cibuli pridáme 1 PL kurkumy, bazalku a soľ.
4.
K omáčke s lečom pridáme fazuľu a varíme 5 min. Dochutíme cesnakom, chilli, čiernym mletým korením a premiešame.
6.
Uvarenú fazuľovú omáčku dáme na tanier ku špagetám a navrch uložíme treščiu pečeň z konzervy, z ktorej vylejeme prebytočný olej.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...