Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špagety s fazuľovým lečom a treščiou pečeňou

kucharka26
kucharka26
4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kukuričné špagety
700 ml
lečo
3 ks
cibuľa
400 g
uvarená fazuľa
2 KL
soľ
1 KL
bazalka
2 KL
kurkuma
1/2 KL
čierne mleté korenie
1 PL
sušený cesnak
1 KL
tekuté chilli
300 ml
sójové mlieko

postup

1.
Najskôr si uvaríme špagety podľa návodu. Do vody na špagety pridáme soľ a olej, aby sa nám nelepili. Fazuľu som použila už uvarenú a zmrazenú. Ak by som nemala mrazenú, namáčala by som ju aspoň jeden deň vo vode a potom uvarila do mäkka.
2.
Cibuľu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na 1 PL oleja. K osmaženej cibuli pridáme 1 PL kurkumy, bazalku a soľ.
4.
K omáčke s lečom pridáme fazuľu a varíme 5 min. Dochutíme cesnakom, chilli, čiernym mletým korením a premiešame.
6.
Uvarenú fazuľovú omáčku dáme na tanier ku špagetám a navrch uložíme treščiu pečeň z konzervy, z ktorej vylejeme prebytočný olej.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...