FOTORECEPT: Čerešňová krtkova torta
12
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
ml
smotana na šľahanie
400
g
čerešne
400
g
detské piškóty
3
PL
čerešňová šťava
džem
postup
2.
Čerešne (ja som použila kompótové) odkôstkujeme a pridáme k šľahačke.
4.
Potom si polepíme asi 30 piškót kyslejším džemom.
5.
Misu vystelieme potravinovou fóliou a na začneme na spodok ukladať piškóty (skosenou časťou k stene). Potom si plnku rozdelíme na 3 časti a prvú časť dáme na vrstvu piškót. Potom poukladáme naplnené piškóty tesne vedľa seba.
6.
Postup opakujeme (na piškóty dáme krém, potom opäť piškóty a poslednú vrstvu krému).
7.
Zakončíme opäť poukladanými piškótami a prikryjeme prevysajúcou fóliou. Takto pripravenú tortu dáme do chladničky zachladiť na minimálne 6 hodín (najlepšie na 24 hodín).
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.