Pridať recept

Kuracie mäso s paprikou a hubami

ingrediencie

650 g
kuracie mäso
3 PL
korenie tandoori
3 PL
slnečnicový olej
550 g
šampiňóny
3 ks
farebná paprika
4 PL
koriander
1 ks
citrón

postup

1.
Gril rozohrejeme na maximum. Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Posypeme ich zmesou korenia, pokvapkáme olejom a poriadne ich obalíme v zmesi.
 
2.
Kuracie mäso grilujeme približne 5 minút z každej strany. V polovici grilovania pridáme huby a papriku pokrájanú na kúsky. Zeleninu potrieme trochou oleja a grilujeme spolu, kým nebude mäso hotové a zelenina pekne hnedá.
3.
Mäso podávame so zeleninou, prelejeme šťavou, posypeme koriandrom a ozdobíme plátkom citróna.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať