Pridať recept

Mäsová zmes na hrianky

20
porcií
90
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
3 ks
cibuľa
5 ks
strúčik cesnaku
3 ČL
horčica
3 ČL
jemný kečup

postup

Pokrájanú cibuľku speníme a pridáme rozdrvený cesnak. Pridáme pomleté mäso a posolíme a restujeme. Keď je mäsko udusené pridáme horčicu a kečup a podusíme ešte chvíľočku. Naplníme umyté poháriky a sterilizujeme 30 minút. A máme pripravenú zmes na hrianky na celú zimu.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
TOP
Najlepšie nátierky: 25 receptov na chutné nátierky, ktoré vám spríjemnia vstávanie
Najlepšie nátierky: 25 rýchlych receptov na chutné nátierky, ktoré vám spríjemnia vstávanie
Nátierky sú perfektným riešením raňajok i rýchlej večere. Tu nájdete množstvo inšpirácií...
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či na chlebíčky pre návštevu
Recepty na legendárne nátierky priamo od pani kuchárky zo školskej jedálne. Niektoré z nich sme nejedli roky,...