Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Výživa jablkovo-nutelová

janaskucerova
janaskucerova
30
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 kg
jablko
500 ml
voda
1 kg
cukor
3 PL
kakao
100 mg
čokoláda horká
2 ks
čokoládový puding

postup

Jablká umyjeme, načistíme a zalejeme v hrnci pol litrom vody a za stáleho miešania varíme kým nezmäknú. Potom jablká rozmixujeme a dáme opäť do hrnca. Do hrnca pridáme cukor, kakao, čokoládu a pudingový prášok a miešame. Necháme prevrieť a odstavíme. Plníme poháriky, ktoré dáme sterilizovať na 30min.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...