Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Výživa jablkovo-nutelová

janaskucerova
janaskucerova
30
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

3 kg
jablko
500 ml
voda
1 kg
cukor
3 PL
kakao
100 mg
čokoláda horká
2 ks
čokoládový puding

postup

Jablká umyjeme, načistíme a zalejeme v hrnci pol litrom vody a za stáleho miešania varíme kým nezmäknú. Potom jablká rozmixujeme a dáme opäť do hrnca. Do hrnca pridáme cukor, kakao, čokoládu a pudingový prášok a miešame. Necháme prevrieť a odstavíme. Plníme poháriky, ktoré dáme sterilizovať na 30min.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...