Pridať recept

Pečený čaj

30
porcií
90
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 kg
ovocie
500 g
cukor
100 ml
džús

postup

Ovocie (ľubovoľné podľa dostupnosti) nakrájame na menšie kocky, zasypeme cukrom a pridáme džús. Dáme do hlbšieho plechu a vo vyhriatej rúre pečieme na 150°C cca. 1 hodinu. Počas pečenia 2-3 krát premiešame. Ešte horúce nalejeme do pohárov a prevrátime hore dnom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Ženšenový čaj
Moja babička mi poobede urobila tento čaj. Až neskôr mi povedala, prečo mi ho ponúkla
Niektoré čaje sú na jeseň vhodnejšie ako iné. Tu sú tri, ktoré vás nielen zahrejú, ale tiež posilnia vašu imunitu.
Čierny čaj s citrónom
Že uvariť čaj nie je žiadna veda? Omyl! Toto je 5 najčastejších chýb pri príprave čaju, minimálne jednu robí každý z nás!
Možno si poviete, čo môžem pokaziť na zaliati čaju? Nuž, je toho celkom dosť. Poradíme vám, na čo si dať...
Pridajte si toto korenie do čaju. Zlepšuje trávenie, odstraňuje plynatosť a chutí výborne
Pridajte si toto korenie do čaju. Zlepšuje trávenie, odstraňuje plynatosť a chutí výborne
Tento čaj je nielen lahodným nápojom na zahriatie počas zimných rán a večerov, ale aj zdraviu prospešným odvarom.
Čím teplejšie, tým horšie! Pitie príliš horúceho čaju škodí vášmu zdraviu, potvrdzuje to najnovšia štúdia
Čím teplejší, tým horší! Pitie príliš horúceho čaju škodí vášmu zdraviu, potvrdzuje to najnovšia štúdia
Zamysleli ste sa niekedy nad tým, či môže byť pitie horúceho čaju škodlivé? Najnovšia štúdia priniesla...