Pridať recept

Bravčová panenka v slaninke

2
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
bravčová panenka
1 balíček
prošuto
sójová omáčka
soľ
mleté čierne korenie

postup

Bravčovú panenku umyjeme, odblaníme a nakrájame na plátky hrubé asi 2 cm. Prstami každý plátok jemne roztlačíme, polejeme sójovou omáčkou, osolíme, okoreníme a sprudka opečieme z oboch strán. Potom každý plátok obalíme do kúska prošuta a dáme do misy z jenskeho skla. Dáme do rúry vyhriatej na 200°C na cca 10-15 minút, aby nám slaninka schrumkavela. Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
10 najklikanejších receptov na delikátnu panenku
Bravčová panenka: 10 najklikanejších receptov na delikátnu panenku
Vyberte si z tých najchutnejších receptov na populárnu bravčovú panenku.
Fotorecept: Bravčová panenka s vôňou zázvoru a grilovanou zeleninou
Jemná a šťavnatá panenka v troch fantastických receptoch
Bravčová panenka je výnimočný kúsok mäska a zaslúži si malú kulinársku oslavu.
Bravčová panenka
Ako na bravčovú panenku
Najkvalitnejší kúsok bravčového, ktorého príprava je super rýchla a jednoduchá, vás očarí svojou...
Bravčová panenka
Tieto si zamilujete: Bravčová panenka na 8 najlepších spôsobov, nielen na nedeľu!
Obľúbené jemné mäsko na 8 spôsobov, ktoré si zamilujete. Bravčová panenka ako ju máme najradšej.
To je najlepšia a najzdravšia časť bravčového mäsa. Má najmenej tuku
Toto je najlepšia a najzdravšia časť bravčového mäsa. Má najmenej tuku
Nedá sa poprieť, že bravčové mäso máme radi, čo dokazujú aj štatistiky nakupovania mäsa. Popri hydine...