Pridať recept

Čokoládovo-pomarančový krém

6
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

150 g
horká čokoláda
425 g
nízkotučný jogurt
1 ks
pomaranč

postup

1.
Do mrazničky vložíme 6 misiek.Čokoládu rozlámeme na kúsky do ohňovzdornej misky a položíme ju nad vriacu vodu. Miešame, kým sa čokoláda nerozpustí - približne 3 minúty. Misku vezmeme z kastróla čokoládu vymiešame na hladkú omáčku.
 
2.
Do čokolády primiešame 1/3 pudingu a zľahka premiešame. Čokoláda začne hustnúť a lesknúť sa, dávame pozor, aby sme nemiešali príliš. Pridáme zvyšný puding a premiešame. Ako čokoláda chladne, zmes začne hustnúť, a preto prilejeme 2 lyžice pomarančovej šťavy, trochu pomarančovej kôry.
3.
Zmes naložíme do misiek, ktoré vyberieme z mrazničky a vložíme do mrazničky na približne 20 minút. Vyberieme, ozdobíme pomarančovou kôrou a kúskami čokolády. Ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať