Thajská kokosová hovädzina
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
šalotka
2
strúčiky
cesnaku
1
PL
ďumbier
2
PL
slnečnicový olej
500
g
mleté hovädzie mäso
1
PL
kari pasta
1
PL
rybacia omáčka
1
PL
sójová omáčka
3
ks
limetový lístok
100
ml
hovädzí vývar
3
PL
kokosová smotana
2
PL
strúhaný kokos
postup
1.
V panvici na rozpálenom slnečnicovom oleji opražíme nasekanú cibuľu, prelisovaný cesnak, nastrúhaný ďumbier a mleté mäso. Pražíme na silnom ohni do zhnednutia.
2.
Vmiešame kari pastu, rybiu omáčku, sójovú omáčku, limetové listy a prilejeme hovädzí vývar aj kokosovú smotanu. Na miernom ohni varíme približne 6 minút. Posypeme nastrúhaným kokosom a môžeme podávať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.