Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľovo-mäsový pizza koláč

kucharka26
kucharka26
27
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

250 g
špaldová polohrubá múka
60 ml
vlažná voda
1 KL
soľ
50 g
olivový olej
3 g
sušené droždie

Obloha

1 PL
tatárska omáčka
150 ml
sójový jogurt
200 g
šunka
700 ml
lečo
1 ks
cibuľa
2 ks
párky
5 ks
pažitka
100 g
údené tofu
2 PL
grilovacie korenie na posypanie

postup

1.
Najskôr si spracujeme cesto. Do misky vysypeme múku a uprostred urobíme jamku. Do nej pridáme 1 vajce, droždie, soľ a mlieko.
2.
Všetko spolu premiešame a vypracujeme tuhé cesto, podobné ako na rezance.
3.
Cesto vyvaľkáme na veľký plech. Zo zvyšného cesta môžeme urobiť ozdobné okraje. Cesto prenieseme na olejom vymastený plech.
4.
Tatársku omáčku zmiešame s jogurtom a natrieme ním cesto.
5.
Na jogurtovú omáčku rozložíme šunku, lečo, cibuľu nakrájanú na mesiačiky, pažítku a nakoniec nastrúhaný tofu syr.
6.
Vrch posypeme grilovacím korením a podľa chuti aj chilli.
7.
Koláč pečieme pri 220 stupňoch 10-12 min. (zvolíme program teplovzdušné pečenie zhora).

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...