Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľovo-mäsový pizza koláč

kucharka26
kucharka26
27
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

250 g
špaldová polohrubá múka
60 ml
vlažná voda
1 KL
soľ
50 g
olivový olej
3 g
sušené droždie

Obloha

1 PL
tatárska omáčka
150 ml
sójový jogurt
200 g
šunka
700 ml
lečo
1 ks
cibuľa
2 ks
párky
5 ks
pažitka
100 g
údené tofu
2 PL
grilovacie korenie na posypanie

postup

1.
Najskôr si spracujeme cesto. Do misky vysypeme múku a uprostred urobíme jamku. Do nej pridáme 1 vajce, droždie, soľ a mlieko.
2.
Všetko spolu premiešame a vypracujeme tuhé cesto, podobné ako na rezance.
3.
Cesto vyvaľkáme na veľký plech. Zo zvyšného cesta môžeme urobiť ozdobné okraje. Cesto prenieseme na olejom vymastený plech.
4.
Tatársku omáčku zmiešame s jogurtom a natrieme ním cesto.
5.
Na jogurtovú omáčku rozložíme šunku, lečo, cibuľu nakrájanú na mesiačiky, pažítku a nakoniec nastrúhaný tofu syr.
6.
Vrch posypeme grilovacím korením a podľa chuti aj chilli.
7.
Koláč pečieme pri 220 stupňoch 10-12 min. (zvolíme program teplovzdušné pečenie zhora).

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...