Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cibuľovo-mäsový pizza koláč

kucharka26
kucharka26
27
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

250 g
špaldová polohrubá múka
60 ml
vlažná voda
1 KL
soľ
50 g
olivový olej
3 g
sušené droždie

Obloha

1 PL
tatárska omáčka
150 ml
sójový jogurt
200 g
šunka
700 ml
lečo
1 ks
cibuľa
2 ks
párky
5 ks
pažitka
100 g
údené tofu
2 PL
grilovacie korenie na posypanie

postup

1.
Najskôr si spracujeme cesto. Do misky vysypeme múku a uprostred urobíme jamku. Do nej pridáme 1 vajce, droždie, soľ a mlieko.
2.
Všetko spolu premiešame a vypracujeme tuhé cesto, podobné ako na rezance.
3.
Cesto vyvaľkáme na veľký plech. Zo zvyšného cesta môžeme urobiť ozdobné okraje. Cesto prenieseme na olejom vymastený plech.
4.
Tatársku omáčku zmiešame s jogurtom a natrieme ním cesto.
5.
Na jogurtovú omáčku rozložíme šunku, lečo, cibuľu nakrájanú na mesiačiky, pažítku a nakoniec nastrúhaný tofu syr.
6.
Vrch posypeme grilovacím korením a podľa chuti aj chilli.
7.
Koláč pečieme pri 220 stupňoch 10-12 min. (zvolíme program teplovzdušné pečenie zhora).

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Dva zdrawé recepty z repy
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Červená repa alebo cvikla je skvelá rastlina. Dá sa využiť úplne celá. Od koreňa po listy. Vlastne, v mnohých receptoch...
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...