Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vysmážané bravčové rezne so zemiakovým šalátom

madato
madato
4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4
karé
2 ks
vajce
10 dkg
strúhanka, múka
1 dl
olej
4 ks
uhorka
1 konzerva
kukurica
2 ks
mrkva
7 ks
vajce
1 ks
tatárska omáčka

postup

1.
Plátky karé naklepeme. Do jednej misy dáme rozšľahané vajce, do druhej misy dáme múku a do tretej dáme strúhanku. Plátky mäsa obalíme najprv vo vajci, potom v múke a následne v strúhanke.
2.
Pomaly vyprážame na panvici s olejom z oboch strán.
3.
Zemiaky v šupe, mrkvu a vajcia deň vopred uvaríme. Po uvarení zemiaky ošúpeme a odložíme aj s mrkvou, vajciami do chladničky.
4.
Na druhý deň si pripravíme zálievku - do misy dáme jednu tatársku omáčku, pridáme asi 4 PL šťavy zo sterilizovaných uhoriek, 1 PL soli, 1 KL MČK. Mrkvu a uhorky nakrájame na drobné kocky, vajcia a zemiaky pretlačíme na krájači a dáme do misy. Pridáme hrášok, kukuricu a poriadne premiešame. Necháme odstáť v chlade a sem - tam znovu premiešame. Ochutnáme, a prípadne dochutíme soľou a korením.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
iva.svecova
10.11.2014 16:39 | |
+0 -0
Nebolo by lepšie najprv obalit v muke a az potom vajcia? *500*
MADONA511
19.4.2014 23:59 | |
+4 -2
FUUJ, DAT TU TAKE NIEčO, TO BY SOM SA HANBILA...BLEEE BLEE BLEEE...A ESTE NIECO, REZEN SA OBALUJE TAKTO:::MUKA , VAJCE, STRUHANKA....:-) (n) (n) (n)
MADONA511
19.4.2014 23:56 | |
+4 -1
FUUJ, DAT TU TAKE NIEčO, TO BY SOM SA HANBILA...BLEEE BLEE BLEEE
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...