Pridať recept

Vysmážané bravčové rezne so zemiakovým šalátom

Vysmážané bravčové rezne so zemiakovým šalátom
Zdroj: madato

ingrediencie

4 plátky
karé
2 ks
vajce
10 dkg
strúhanka, múka
1 dl
olej
4 ks
uhorka
1 konzerva
kukurica
2 ks
mrkva
7 ks
vajce
1 ks
tatárska omáčka

postup

1.
Plátky karé naklepeme. Do jednej misy dáme rozšľahané vajce, do druhej misy dáme múku a do tretej dáme strúhanku. Plátky mäsa obalíme najprv vo vajci, potom v múke a následne v strúhanke.
 
2.
Pomaly vyprážame na panvici s olejom z oboch strán.
3.
Zemiaky v šupe, mrkvu a vajcia deň vopred uvaríme. Po uvarení zemiaky ošúpeme a odložíme aj s mrkvou, vajciami do chladničky.
4.
Na druhý deň si pripravíme zálievku - do misy dáme jednu tatársku omáčku, pridáme asi 4 PL šťavy zo sterilizovaných uhoriek, 1 PL soli, 1 KL MČK. Mrkvu a uhorky nakrájame na drobné kocky, vajcia a zemiaky pretlačíme na krájači a dáme do misy. Pridáme hrášok, kukuricu a poriadne premiešame. Necháme odstáť v chlade a sem - tam znovu premiešame. Ochutnáme, a prípadne dochutíme soľou a korením.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
iva.svecova
10.11.2014 16:39 | |
+3 -1
Nebolo by lepšie najprv obalit v muke a az potom vajcia? *500*
Anonymný nick
19.4.2014 23:59 | |
+8 -3
FUUJ, DAT TU TAKE NIEčO, TO BY SOM SA HANBILA...BLEEE BLEE BLEEE...A ESTE NIECO, REZEN SA OBALUJE TAKTO:::MUKA , VAJCE, STRUHANKA....:-) (n) (n) (n)
Anonymný nick
19.4.2014 23:56 | |
+5 -4
FUUJ, DAT TU TAKE NIEčO, TO BY SOM SA HANBILA...BLEEE BLEE BLEEE
Podobné články
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Každý, kto varí zemiaky do veľkonočného zemiakového šalátu deň vopred, by mal o tomto vedieť! Šupka sa sama
Aj vy varíte zemiaky do veľkonočného zemiakového šalátu deň vopred? Toto by ste mali vedieť! Šupka sa sama odlepí behom pár sekúnd
Žiadna škrabka ani zdĺhavé šúpanie! Odteraz si túto fintu dobre zapamätajte a zemiakový šalát už inak robiť nebudete.
Pripravujete veľkonočný šalát? Vzdajte sa jednej prísady, bude oveľa lepší - toto je ona!
Pripravujete veľkonočný zemiakový šalát? Vzdajte sa jednej prísady, bude oveľa lepší - toto je ona!
Zemiakový šalát je tradičné jedlo, ktoré sa objavuje na našich stoloch pri príležitosti rôznych sviatkov...