Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vysmážané bravčové rezne so zemiakovým šalátom

madato
madato
4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4
karé
2 ks
vajce
10 dkg
strúhanka, múka
1 dl
olej
4 ks
uhorka
1 konzerva
kukurica
2 ks
mrkva
7 ks
vajce
1 ks
tatárska omáčka

postup

1.
Plátky karé naklepeme. Do jednej misy dáme rozšľahané vajce, do druhej misy dáme múku a do tretej dáme strúhanku. Plátky mäsa obalíme najprv vo vajci, potom v múke a následne v strúhanke.
2.
Pomaly vyprážame na panvici s olejom z oboch strán.
3.
Zemiaky v šupe, mrkvu a vajcia deň vopred uvaríme. Po uvarení zemiaky ošúpeme a odložíme aj s mrkvou, vajciami do chladničky.
4.
Na druhý deň si pripravíme zálievku - do misy dáme jednu tatársku omáčku, pridáme asi 4 PL šťavy zo sterilizovaných uhoriek, 1 PL soli, 1 KL MČK. Mrkvu a uhorky nakrájame na drobné kocky, vajcia a zemiaky pretlačíme na krájači a dáme do misy. Pridáme hrášok, kukuricu a poriadne premiešame. Necháme odstáť v chlade a sem - tam znovu premiešame. Ochutnáme, a prípadne dochutíme soľou a korením.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
iva.svecova
10.11.2014 16:39 | |
+0 -0
Nebolo by lepšie najprv obalit v muke a az potom vajcia? *500*
MADONA511
19.4.2014 23:59 | |
+4 -2
FUUJ, DAT TU TAKE NIEčO, TO BY SOM SA HANBILA...BLEEE BLEE BLEEE...A ESTE NIECO, REZEN SA OBALUJE TAKTO:::MUKA , VAJCE, STRUHANKA....:-) (n) (n) (n)
MADONA511
19.4.2014 23:56 | |
+4 -1
FUUJ, DAT TU TAKE NIEčO, TO BY SOM SA HANBILA...BLEEE BLEE BLEEE
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...