Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vysmážané bravčové rezne so zemiakovým šalátom

madato
madato
4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

4
karé
2 ks
vajce
10 dkg
strúhanka, múka
1 dl
olej
4 ks
uhorka
1 konzerva
kukurica
2 ks
mrkva
7 ks
vajce
1 ks
tatárska omáčka

postup

1.
Plátky karé naklepeme. Do jednej misy dáme rozšľahané vajce, do druhej misy dáme múku a do tretej dáme strúhanku. Plátky mäsa obalíme najprv vo vajci, potom v múke a následne v strúhanke.
2.
Pomaly vyprážame na panvici s olejom z oboch strán.
3.
Zemiaky v šupe, mrkvu a vajcia deň vopred uvaríme. Po uvarení zemiaky ošúpeme a odložíme aj s mrkvou, vajciami do chladničky.
4.
Na druhý deň si pripravíme zálievku - do misy dáme jednu tatársku omáčku, pridáme asi 4 PL šťavy zo sterilizovaných uhoriek, 1 PL soli, 1 KL MČK. Mrkvu a uhorky nakrájame na drobné kocky, vajcia a zemiaky pretlačíme na krájači a dáme do misy. Pridáme hrášok, kukuricu a poriadne premiešame. Necháme odstáť v chlade a sem - tam znovu premiešame. Ochutnáme, a prípadne dochutíme soľou a korením.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
iva.svecova
10.11.2014 16:39 | |
+0 -0
Nebolo by lepšie najprv obalit v muke a az potom vajcia? *500*
MADONA511
19.4.2014 23:59 | |
+4 -2
FUUJ, DAT TU TAKE NIEčO, TO BY SOM SA HANBILA...BLEEE BLEE BLEEE...A ESTE NIECO, REZEN SA OBALUJE TAKTO:::MUKA , VAJCE, STRUHANKA....:-) (n) (n) (n)
MADONA511
19.4.2014 23:56 | |
+4 -1
FUUJ, DAT TU TAKE NIEčO, TO BY SOM SA HANBILA...BLEEE BLEE BLEEE
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...