Pridať recept

Zeleninovo-cestovinová panvička

ingrediencie

100 g
široké rezance
podľa chuti
soľ
1 strúčik
cesnaku
2 ČL
pesto
1 PL
olivový olej
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 ks
cibuľa
100 g
cukina
2 PL
sterilizovaný hrášok
1 ks
paprika
50 g
cherry paradajky

postup

1.
Rezance uvaríme podľa návodu na obale a dáme ich odkvapkať. Popritom očistíme, nakrájame cesnak a cibuľu a opražíme dosklovita na oleji. Pridáme na plátky pokrájanú cukinu a dusíme domäkka.
 
2.
Potom pridáme hrášok, papriku, pár minút podusíme a nakoniec pridáme cherry paradajky. Osolíme a okoreníme. Rezance premiešame s pestom, na vrch dáme zeleninu a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať