Klobásky so šošovicou
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
bravčová klobása s bylinkami
100
ml
suchý jablčný mušt
150
ml
kurací vývar
410
g
sterilizovaná šošovica
2
PL
kremžská horčica
2
PL
petržlenová vňať
1
PL
olivový olej
1
ks
šalotka
2
PL
hnedý cukor
postup
1.
Klobásu grilujeme na rozohriatom grile z oboch strán približne 15 minút a raz ich obrátime.
2.
Medzitým si rozpálime panvicu s olivovým olejom a opražíme na nej nasekanú šalotku a posypeme ju cukrom. Jemne pražíme dovtedy, kým cibuľa nebude pekne skaramelizovaná.
3.
Potom vlejeme jablčný mušt, kurací vývar, horčicu a scedenú šošovicu z konzervy. Zmes necháme zovrieť a vmiešame nasekanú petržlenovú vňať.
4.
Grilované klobásky podávame so šošovicou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.