Pridať recept

Maslové múkové haluštičky

ingrediencie

2 ks
vajce
500 g
hladká múka
1 PL
morská soľ
3 PL
rozpustené maslo
2 dl
minerálna voda

postup

Jemné a ľahučké halušky nielen do polievky. 

1.

Zmiešame všetky suroviny a necháme postáť aspoň pol hodiny. 

 
2.

Potom hádžeme halušky do vriacej osolenej vody a varíme 5 minút.

3.

Haluštičky sú veľmi jemné, maslo im dá dobrú chuť a chutia aj deťom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
tt.kk
28.3.2021 11:55 | |
+38 -14
Cesto uplne hutne. Je treba pridat 3-4dcl vody nie 2dcl.
Podobné články
Halusky
1. ročník detských majstrovstiev vo varení a jedení bryndzových halušiek
Letné prázdniny sa už začali a školáci majú pred sebou kopu krásnych výletov a zážitkov. V sobotu 7. júla...
Bryndzové halušky
Bryndzové halušky: Extra chutné s májovou bryndzou
Každý má svoj recept na tie zaručene pravé bryndzové halušky. Všetky sú však zaručene najchutnejšie...
Fotorecept: Kukuričné halušky so sladkým tofu a kokosom
TOP 5 receptov na halušky: Tradičné i menej rozšírené recepty na slovenskú klasiku
Ktoré recepty na halušky sú vaše najobľúbenejšie? Prvé miesto prekvapivo nepatrí bryndzákom...
TOP
Halušky
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie halušky: Stačí pridať túto surovinu a zemiaky vám nikdy nesčernejú, perfektný trik
Keby ste si mali vybrať len jedno charakteristické jedlo z našej gastronómie, ktoré by to bolo? U nás sú to...
TOP
Halušky
Už nikdy sa vám nezlepia a zostanú krásne krémové! Zabudnite na suché halušky, takto budú vždy perfektné aj na druhý deň, rozdiel nespoznáte
Odteraz si vychutnáte každé sústo! Perfektný trik na krásne krémové halušky a tipy, ako ich podávať aj na druhý deň.