Pridať recept

Huspenina

4
porcie
120
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
bravčová nožička
1 ks
bravčové koleno
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
štipiek
soľ
5 ks
celé čierne korenie
2 strúčiky
cesnaku
podľa chuti
ocot

postup

1.
Bravčové nožičky a koleno očistíme. Vložíme do väčšieho hrnca a zalejeme vodou asi 2 cm nad mäso. Privedieme k varu, pridáme celú cibuľu, očistenú mrkvu, celé korenie asi 2 lyžičky soli a na miernom ohni varíme približne 3 hodiny.
 
2.
Mäso a mrkvu vyberieme, pokrájame na kúsky a rozdelíme do foriem. Zalejeme precedeným vývarom, ochutíme prelisovaným cesnakom a na chladnom mieste necháme stuhnúť.
3.
Podávame s cibuľou, chlebom a pokvapkané octom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Huspenina
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Milovaná i zatracovaná huspenina, ale u nás tento rok rozhodne chýbať nebude. Ak ste sa ju rozhodli vyskúšať aj...