Pridať recept

Bravčové rebierko s hubami

ingrediencie

750 g
bravčové rebierko
200 g
nakladané huby
200 g
čerstvé huby
10 g
maslo
1 liter
hladká múka
olej
1 dl
smotana
2 dl
mlieko
kečup
paradajkový pretlak
feferónka
kyslá uhorka
2 ks
cibuľa
1 ks
paprika

postup

Bravčové rebierka osolíme a na rozpálenom oleji prudko opečieme. Opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, potom k nej pridáme papriku, nakladané huby, rajčiakový pretlak a feferónku. Potom mierne zalejem vodou, pridáme rebierka a dusíme až kým nezmäknú. Ku rebierkam pridáme dusené huby, kečup a nakrájanú kyslú uhorku. Trochu zahustíme lyžicou múky, rozmiešame v mlieku a povaríme. Napokon pridáme smotanu. Môžeme podávať so žemľovou knedľou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
26.11.2012 10:57 | |
+1 -0
sportovní sázení, kvalitní informace www.gaste.iprostor.cz
Podobné články
Kosik huby les tasr
Huby
Sušenie húbAk hríby sušte v rúre, sušte ich na najnižšej teplote a skladujte v suchom prostredí.Hríby...
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...