Pridať recept

Mäsové rezance v cestíčku

ingrediencie

300 g
bravčová sviečkovica
2 ks
vajce
1 dl
mlieko
kukuričné chipsy
hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
olej
ustricová omáčka
worčestrová omáčka

postup

Mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, nakvapkáme ustricovitú omáčku a worcestrovú omáčku. Dôkladne premiešame a asi 1 hodinu necháme postáť na chladnom mieste. Vyšľaháme vajcia spolu s mliekom, kukuričnými chipsami, ktoré sme nadrobno podrvili, vznikne nám cestíčko. Mäso, ktoré. Sme nechali odležať obalíme v cestíčku a vypražíme ho na rozpálenom oleji. Takto pripravené podávame s varenými zemiakmi.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Cestíčko
Dobroty v cestičku: Karfiol, hermelín i losos
Vysmážané i pečené pokrmy v cestíčku vám spríjemnia obed či večeru.
Zostali vám zvyšky mäsa?
Zostali vám zvyšky mäsa? Premeňte ich na nové, chutné jedlá a prestaňte plytvať
Mäso je pre mnohých súčasť každodenného menu. Keď si jedlá pripravujete doma, určite vám neraz čo-to z nich...
pr článok
Úprimný príbeh mäsa zo Žitného ostrova. Pretože čím bližšie, tým lepšie
Zvieratá sprevádzajú miestnych farmárov každým dňom. Hydina, dobytok, ošípané, aj krásne mangalice. Aj tu...
Vyprážaný čili hermelín
Vyprážaný čili hermelín: Delikátna odmena po ťažkom dni v práci
Príjemne pikantná variácia na klasickú vyprážanú pochúťku.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...