FOTORECEPT: Škoricové jablká v špaldovom cestíčku
nízka
náročnosť
ingrediencie
7
ks
jablko
500
ml
ryžové mlieko
2
balíčky
škoricový cukor
1
ks
vajce
3
hrnčeky
múka
postup
1.
Jablká zbavíme šupky, vydlabeme stred a nakrájame na 0,5-1 cm plátky.
2.
Z ryžového sušeného mlieka a vody si urobíme 0,5l mlieka.
3.
Mlieko prelejeme do misy, kde pridáme 2 balíčky škoricového cukru a vajce. Premiešame a pomaly pridávame múku (odhadom asi 3 hrnčeky, ale sami uvidíte, koľko budete potrebovať... cesto musí byť hustejšie ako na lievance).
4.
Pláty jabĺk obalíme z oboch strán v múke a potom ponoríme do cestíčka.
5.
Následne vyprážame v rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
6.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.