Zeleninové fašírky s tofu
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
lahôdkové tofu
100
g
hlávková kapusta
150
g
ovsené vločky
80
g
cibuľa
5
strúčikov
cesnaku
trochu
mletá koriander
trochu
majorán
trochu
mletá rasca
podľa chuti
soľ
trochu
olej
postup
1.
V miske si zmiešame roztlačené tofu s pretlačeným cesnakom, koriandrom, majoránom, rascou a soľou.
2.
Ovsené vločky zalejeme vriacou vodou, aby napučali. Chvíľu necháme močiť, a potom ich scedíme.
3.
Nadrobno pokrájanú cibuľu opražíme na oleji a k nej primiešame tofu zmes, najemno nakrájanú kapustu, sparené ovsené vločky a strúhanku. Zo zmesi urobíme fašírky.
4.
Pripravené fašírky poukladáme na plech s papierom na pečenie. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 30 minút pri 180 °C. Podávame s zeleninovým šalátom. Výborne však chutia aj samé.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.