FOTORECEPT: Halloweenske strašidielka
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Korpus
9
PL
múka polohrubá
4
PL
kryštálový cukor
9
PL
mlieko
4
PL
olej
1
ks
vajce
1
ks
vanilkový cukor
1/2
ks
kypriaci prášok do pečiva
Plnka
3
PL
ríbezľový džem
150
g
maslo
2
PL
práškový cukor
5
PL
vanilkový puding uvarený
podľa chuti
korpus
biela čokoláda
postup
2.
V miske vymiešame múku, cukor, mlieko, olej, vajce, vanilkový cukor a kypriaci prášok.
5.
Zbytkový korpus rozmelíme a pridáme k nemu džem.
6.
V miske vymiešame maslo s cukrom a potom postupne pridáme lyžice pudingu.
8.
Plnku pomocou zdobiča alebo ručne dávame na korpusové koliečka.
9.
Vo vodnom kúpeli rozpustíme bielu čokoládu.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.