FOTORECEPT: Špagetový koláč s hráškom a hubami
4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
250
g
bezlepkové špagety
1
konzerva
hrášok
1
konzerva
šampiňóny
6
ks
reďkovka
2
PL
kremžská horčica
1
KL
sterilizovaný chren
1
PL
mletá červená sladká paprika
1
KL
soľ
1/2
KL
čierne mleté korenie
2
PL
pikantný kečup
2
PL
maslo
2
ks
vajce
3
PL
špaldová polohrubá múka
postup
1.
Najskôr si v osolenej vode uvaríme cestoviny "al dente". Uvarené ich scedíme a prepláchneme studenou vodou.
2.
Reďkovku nakrájame na malé kusy a spolu s hráškom a šampiňónmi dáme do väčšej misky.
3.
K zelenine pridáme horčicu, korenie, chren a kečup.
4.
Maslo roztopíme a vajíčka vyšľaháme.
5.
K zeleninovej zmesi pridáme múku, zalejeme maslom a pridáme uvarené cestoviny.
7.
Tortovú formu s priemerom 21 cm vymažeme tukom a špagetovú zmes do nej rovnomerne uložíme.
8.
Pečieme pri teplote 180 stupňov 35 min.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.