Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Špagetový koláč s hráškom a hubami

kucharka26
kucharka26
4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
bezlepkové špagety
1 konzerva
hrášok
1 konzerva
šampiňóny
6 ks
reďkovka
2 PL
kremžská horčica
1 KL
sterilizovaný chren
1 PL
mletá červená sladká paprika
1 KL
soľ
1/2 KL
čierne mleté korenie
2 PL
pikantný kečup
2 PL
maslo
2 ks
vajce
3 PL
špaldová polohrubá múka

postup

1.
Najskôr si v osolenej vode uvaríme cestoviny "al dente". Uvarené ich scedíme a prepláchneme studenou vodou.
2.
Reďkovku nakrájame na malé kusy a spolu s hráškom a šampiňónmi dáme do väčšej misky.
5.
K zeleninovej zmesi pridáme múku, zalejeme maslom a pridáme uvarené cestoviny.
7.
Tortovú formu s priemerom 21 cm vymažeme tukom a špagetovú zmes do nej rovnomerne uložíme.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...