Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špagetový koláč s hráškom a hubami

kucharka26
kucharka26
4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
bezlepkové špagety
1 konzerva
hrášok
1 konzerva
šampiňóny
6 ks
reďkovka
2 PL
kremžská horčica
1 KL
sterilizovaný chren
1 PL
mletá červená sladká paprika
1 KL
soľ
1/2 KL
čierne mleté korenie
2 PL
pikantný kečup
2 PL
maslo
2 ks
vajce
3 PL
špaldová polohrubá múka

postup

1.
Najskôr si v osolenej vode uvaríme cestoviny "al dente". Uvarené ich scedíme a prepláchneme studenou vodou.
2.
Reďkovku nakrájame na malé kusy a spolu s hráškom a šampiňónmi dáme do väčšej misky.
5.
K zeleninovej zmesi pridáme múku, zalejeme maslom a pridáme uvarené cestoviny.
7.
Tortovú formu s priemerom 21 cm vymažeme tukom a špagetovú zmes do nej rovnomerne uložíme.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...