Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kokosový nákyp

kajusiQQ
kajusiQQ
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
cestoviny
70 g
maslo
70 g
cukor
3 ks
vajce
250 g
mäkký tvaroh
150 g
kokos
2 hrste
hrozienka

postup

1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode do polomäkka. Maslo vyšĺaháme so žltkami a cukrom pridáme tvaroh rozšľaháme a primiešame kokos. Vymiešame.
2.
Vymiešame. Cestoviny scedíme dáme do misky a primiešame zmes spolu s hrozienkami alebo orieškami. Z bielkov vyšľaháme sneh a ten tiež vmiešame k cestovinám.
4.
Zapekáme na 180-200 stupňov 30-35 minút. Pripravíme si ľubovoľnú omáčku alebo riedky čokoládový puding do ktorého pridáme viac cukru. Podávame husto poliate pudingom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...