Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kokosový nákyp

kajusiQQ
kajusiQQ
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

250 g
cestoviny
70 g
maslo
70 g
cukor
3 ks
vajce
250 g
mäkký tvaroh
150 g
kokos
2 hrste
hrozienka

postup

1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode do polomäkka. Maslo vyšĺaháme so žltkami a cukrom pridáme tvaroh rozšľaháme a primiešame kokos. Vymiešame.
2.
Vymiešame. Cestoviny scedíme dáme do misky a primiešame zmes spolu s hrozienkami alebo orieškami. Z bielkov vyšľaháme sneh a ten tiež vmiešame k cestovinám.
4.
Zapekáme na 180-200 stupňov 30-35 minút. Pripravíme si ľubovoľnú omáčku alebo riedky čokoládový puding do ktorého pridáme viac cukru. Podávame husto poliate pudingom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...