Mletý bravčový rezeň
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
mleté bravčový bôčik
150
g
tvrdý syr
1
ks
cibuľa
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
200
ml
mlieko
100
g
hladká múka
1
ks
vajce
100
g
strúhanka
trochu
olej na vyprážanie
postup
1.
Do misky nasypeme mleté mäso, nastrúhaný syr, nadrobno nakrájanú cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, prilejeme vlažné mlieko, poriadne premiešame a vložíme do chladničky na pár hodín.
2.
Zmes premiešame a vlhkými rukami tvarujeme rezne. Každý obalíme v hladkej múke, vajíčku rozmiešaným so soľou a v strúhanke. Na panvici si rozpálime olej a rezne opražíme z oboch strán dozlatista. Podávame s hranolkami a zeleninou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.