Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Lievance s jahodovým džemom

Araya.Askim
Araya.Askim
12
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

150 g
hladká múka
250 ml
mlieko
1 ks
vajce
2 PL
práškový cukor
1 ČL
kypriaci prášok do pečiva
1 ČL
vanilínový cukor
25 g
maslo

postup

2.
Vajce, múku, prášok do pečiva, cukor, roztopené maslo, vanilkový cukor a mlieko dôkladne zmiešame.
4.
Panvicu potrieme maslom/olejom. Odporúčam maslo, síce sa rýchlejšie prepáli ale lievancom dodá úžasnú chuť.
5.
Každý lievanec opekáme asi tak 2 minútky z každej strany. Ozdobíme džemom, šľahačkou... Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dida605
12.7.2016 11:47 | |
+1 -0
Najlepšie lievance aké som kedy jedla (Y) <3 :)
janaweli
8.6.2014 08:56 | |
+33 -14
dakujem za receptik, uz je namiesane v miske, o 15 min idem opekat, uz sa na ne tesim (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...