Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Lievance s jahodovým džemom

Araya.Askim
Araya.Askim
12
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

150 g
hladká múka
250 ml
mlieko
1 ks
vajce
2 PL
práškový cukor
1 ČL
kypriaci prášok do pečiva
1 ČL
vanilínový cukor
25 g
maslo

postup

2.
Vajce, múku, prášok do pečiva, cukor, roztopené maslo, vanilkový cukor a mlieko dôkladne zmiešame.
4.
Panvicu potrieme maslom/olejom. Odporúčam maslo, síce sa rýchlejšie prepáli ale lievancom dodá úžasnú chuť.
5.
Každý lievanec opekáme asi tak 2 minútky z každej strany. Ozdobíme džemom, šľahačkou... Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
janaweli
8.6.2014 08:56 | |
+30 -14
dakujem za receptik, uz je namiesane v miske, o 15 min idem opekat, uz sa na ne tesim (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...