Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Lievance s jahodovým džemom

Araya.Askim
Araya.Askim
12
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

150 g
hladká múka
250 ml
mlieko
1 ks
vajce
2 PL
práškový cukor
1 ČL
kypriaci prášok do pečiva
1 ČL
vanilínový cukor
25 g
maslo

postup

2.
Vajce, múku, prášok do pečiva, cukor, roztopené maslo, vanilkový cukor a mlieko dôkladne zmiešame.
4.
Panvicu potrieme maslom/olejom. Odporúčam maslo, síce sa rýchlejšie prepáli ale lievancom dodá úžasnú chuť.
5.
Každý lievanec opekáme asi tak 2 minútky z každej strany. Ozdobíme džemom, šľahačkou... Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dida605
12.7.2016 11:47 | |
+1 -1
Najlepšie lievance aké som kedy jedla (Y) <3 :)
janaweli
8.6.2014 08:56 | |
+33 -14
dakujem za receptik, uz je namiesane v miske, o 15 min idem opekat, uz sa na ne tesim (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...