Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Lievance s jahodovým džemom

Araya.Askim
Araya.Askim
12
porcií
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

150 g
hladká múka
250 ml
mlieko
1 ks
vajce
2 PL
práškový cukor
1 ČL
kypriaci prášok do pečiva
1 ČL
vanilínový cukor
25 g
maslo

postup

2.
Vajce, múku, prášok do pečiva, cukor, roztopené maslo, vanilkový cukor a mlieko dôkladne zmiešame.
4.
Panvicu potrieme maslom/olejom. Odporúčam maslo, síce sa rýchlejšie prepáli ale lievancom dodá úžasnú chuť.
5.
Každý lievanec opekáme asi tak 2 minútky z každej strany. Ozdobíme džemom, šľahačkou... Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
janaweli
8.6.2014 08:56 | |
+27 -13
dakujem za receptik, uz je namiesane v miske, o 15 min idem opekat, uz sa na ne tesim (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...