Pridať recept

Predjedlo s kozím syrom

1
porcia
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

150 g
kozí syr
podľa chuti
bazalková pasta nie pesto
1 ks
rohlik
podľa chuti
Flora Gold
podľa chuti
soľ
podľa chuti
cibuľová vňať

postup

Rohlík nakrájame na kolieska, opražíme na Flore Gold, jemne okoreníme. Tanier ozdobíme bazalkovou pastou /nie pestom/, na pastu položíme kozí syr, pridáme opražené kolieska rohlíka a na záver ozdobíme cibuľovou vňaťou. Dobrú chuť! :)
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Chrumkavá bruschetta: Dokonalé predjedlo
Bruschetta: Rýchla a aromatická pochúťka z čerstvých surovín
Slnkom prevoňané paradajky kraľujú chrumkavému pečivu v zaujímavých receptoch na taliansku bruschettu.
Feta cheese cubes and parsley on a wooden background
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...