Pridať recept

Grilovaná jadranská zmes

ingrediencie

sardely
soľ
krevety
biele víno
olivový olej
zelený šalát
prelisovaný cesnak
limetová šťava
mleté biele korenie

postup

Z bieleho vína, olivového oleja, soli, mletého bieleho korenia, limetovej šťavy a z prelisovaného cesnaku pripravíme marinádu. Do takto pripravenej marinády vložíme asi na 1 hodinu krevety a sardely. Vyberieme ich, osušíme a preložíme ich na rozpálený gril. Ugrilované okoreníme a osolíme. Pripravený pokrm podávame so zeleným šalátom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
aannggeellii
13.11.2012 17:15 | |
+0 -0
Dobri den chcela by som sa opytat kde mam zohnat mnozstva na suroviny?dakujem