Pridať recept

Bravčové s kapucňou

5
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové karé
1 konzerva
marhuľový kompót
1 balíček
plátkový syr
trochu
strúhanka
2 ks
vajce
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie na bravčové mäso

postup

1.
Mäso umyjeme a narežeme na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Namočíme do strúhanky a do rozšľahaného vajíčka a opražíme.
 
2.
Takto opražené jednotlivé rezne poukladáme na plech, na ne poukladáme kúsky ovocia a preložíme plátkovým syrom, necháme krátko zapiecť.
3.
Podávame s pečenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!