Pridať recept

Hokaido po našom

ingrediencie

1 ks
hokaido
5 ks
mrkva
2 ks
cibuľa
250 ml
smotana na šľahanie
1 balíček
opečeného chlebíka

postup

Nakrájanú cibuľku upražíme do sklovita na troške oleja, pridáme nakrájanú mrkvu, tekvicu, zalejeme vodou a dusíme, kým nie je mrkva mäkká. Potom stiahneme z ohňa a rozmixujeme ponorným mixérom. Prilejeme smotanu a necháme prevrieť. Nakoniec pridáme navrch opečený chlebík a petržlenovú vňať.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tekvicová polievka s mrkvou
3 najlepšie polievky z tekvice
Tri polievky z tekvice, ktoré patria medzi vaše najobľúbenejšie.
Krémové polievky v chrumkavom bochníku
Poctivá večera: Krémové polievky v chrumkavom bochníku
Vynikajúca kombinácia chrumkavého pečiva a poctivej krémovej polievky.
Karfiolová polievka s jarnou zeleninou
Keď dostanete chuť na krémovú polievku, siahnite po karfiole
Vďačná polievka z čerstvej zeleniny, ktorá zasýti a zahreje na duši.
Najlepšie krémové polievky na zahriatie
Keď vonku zavládne sychravé počasie a chlad, je poctivá, hustá a hlavne horúca polievka tou najlepšou voľbou...
Riedka gulášová polievka
Polievky na každú príležitosť!
Nie je polievka ako polievka! Tu je zoznam tých naj, zoradených podľa chodov.