Vašich
19309
receptov

Pečená krkovička

Žiaden chlap neodmietne

Suroviny na 4 porcie:

  • 500 g bravčovej krkovičky
  • zemiaky
  • olej
  • cibuľa
  • soľ
  • mletá červená paprika
  • grilovacie korenie
  • mleté čierne korenie
  • Čas prípravy: + min.
Prepočítať na porcie

Postup receptu:

  • Zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Osolíme a posypeme paprikou. Dáme ich do vymasteného pekáča. Krkovičku si narežeme na plátky, jemne naklepeme a osolíme, okoreníme čiernym korením a grilovacím korením. Ideálne je nechať ju chvíľu odležať. Potom ju položíme na zemiaky. Na krkovičku naukladáme na krúžky nakrájanú cibuľu a dáme piecť do rúry na 180 stupňov na cca 60 minút.
Ohodnoť recept
  • Hodnotenie: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tlačiť recept
100 100 1
Diskusia k receptu

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu Pečená krkovička.

Podobné recepty

Fotorecept: Zapečená krkovička s cibuľou

Šťavnatá krkovička, ktorá sa rozpadá na jazyku.

Recept od: eruska25 eruska25

Fotorecept: Lacipečeň

Bravčovú krkovičku dáme nakrájať na cca 3cm šírku.. Na pracovnej doske ju z oboch strán osolíme.. Okoreníme.. Na väčšiu panvicu dáme olej a uložíme naň mäso.. Mäsko zalejeme vodou.. Prikryté...

Recept od: sylweliee sylweliee

Grilované mäso vo francúzskej marináde

Mäso narežeme na rezne.. Pripravíme si z ostatných zmesi pac, do ktorého vložíme nakrájané mäso a dáme ho na noc do chladničky.. Napacované mäso ugrilujeme a podávame zo zeleninou podľa vlastnej...

Recept od: romanc1 romanc1

Pečená krkovička s červenou kapustou

Výdatné jedlo vhodné na obed.

Recept od: helkahelenka helkahelenka

Fotorecept: Cigánska v žemli

Cigánska je veľmi rýchlo hotová, mäso je mäkké, opražená cibuľa tomuto rezňu dáva typickú jarmočnú chuť.

Recept od: domi4199 domi4199

Pečená bravčová krkovička

Mäso vcelku osolíme, okoreníme, posypeme paprikou, kari, majoránom. Potom ho opražíme na rozpálenom oleji zo všetkých strán.. Preložíme na pekáč a dáme piecť do vyhriatej rúry na 220 °C. Pečieme asi...

Recept od: muz_s_vareskou muz_s_vareskou

Šťavnatá krkovička na cibuľke a tatárskej omáčke

Veľmi chutný obed, nenáročný na prípravu.

Recept od: Vendelincok Vendelincok

Grilovaná bravčová krkovička v medovo-pivovej marináde

Marináda: dôkladne premiešame med, ocot, pivo, rozmarín a olej. Krkovičku nakrájame na plátky a vložíme do marinády. Necháme v nej mäso asi 2 hod. Potom ho grilujeme na rozpálenom grile.

Recept od: ms114 ms114
Viac podobných receptov nájdete v kategóriách: Mäso a hydina

Najobľúbenejšie témy:

Prihlásenie

Táto akcia vyžaduje prihlásenie. Chceš sa prihlásiť?

Áno Nie

×