Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečená krkovička

katik030
katik030
4
porcie
85
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčovej krkovičky
zemiaky
olej
cibuľa
soľ
mletá červená paprika
grilovacie korenie
mleté čierne korenie

postup

Zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Osolíme a posypeme paprikou. Dáme ich do vymasteného pekáča. Krkovičku si narežeme na plátky, jemne naklepeme a osolíme, okoreníme čiernym korením a grilovacím korením. Ideálne je nechať ju chvíľu odležať. Potom ju položíme na zemiaky. Na krkovičku naukladáme na krúžky nakrájanú cibuľu a dáme piecť do rúry na 180 stupňov na cca 60 minút.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dj-bedmix
8.7.2016 10:54 | |
+2 -1
Práve sa pečie vonia to tu parádne a navrch som naukladal červenú cibuľku ďakujem za tip :-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...