Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Pečené morčacie stehná

amag2
amag2
3
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
vykostené morčacie stehno
soľ
mletá rasca
4 strúčiky
cesnak
rozmarín
celé nové korenie
celé čierne korenie
olej

postup

Vykostené morčacie stehno posolíme a necháme odležať 20 minút na chladnom mieste. Olej spolu s 2 strúčikmi cesnaku a lístkami rozmarínu premiešame. Mäso potrieme ochuteným olejom, prikryjeme a odložíme na 2 až 3 hodiny do chladničky. Odležané mäso prudko opečieme na horúcom oleji. Preložíme ho do misy na zapekanie. Pridáme celé čierne korenie, celé nové korenie, celé strúčiky cesnaku. Takto ochutené mäso podlejeme výpekom, trochou vody a prikrytý ho upečieme vo vopred rozohriatej rúre. Upečené mäso pokrájame na stredne hrubé plátky a podávame s kapustou a knedľou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...