Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Pečené morčacie stehná

amag2
amag2
3
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
vykostené morčacie stehno
soľ
mletá rasca
4 strúčiky
cesnak
rozmarín
celé nové korenie
celé čierne korenie
olej

postup

Vykostené morčacie stehno posolíme a necháme odležať 20 minút na chladnom mieste. Olej spolu s 2 strúčikmi cesnaku a lístkami rozmarínu premiešame. Mäso potrieme ochuteným olejom, prikryjeme a odložíme na 2 až 3 hodiny do chladničky. Odležané mäso prudko opečieme na horúcom oleji. Preložíme ho do misy na zapekanie. Pridáme celé čierne korenie, celé nové korenie, celé strúčiky cesnaku. Takto ochutené mäso podlejeme výpekom, trochou vody a prikrytý ho upečieme vo vopred rozohriatej rúre. Upečené mäso pokrájame na stredne hrubé plátky a podávame s kapustou a knedľou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...