Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Pečené morčacie stehná

3
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

300 g
vykostené morčacie stehno
soľ
mletá rasca
4 strúčiky
cesnak
rozmarín
celé nové korenie
celé čierne korenie
olej

postup

Vykostené morčacie stehno posolíme a necháme odležať 20 minút na chladnom mieste. Olej spolu s 2 strúčikmi cesnaku a lístkami rozmarínu premiešame. Mäso potrieme ochuteným olejom, prikryjeme a odložíme na 2 až 3 hodiny do chladničky. Odležané mäso prudko opečieme na horúcom oleji. Preložíme ho do misy na zapekanie. Pridáme celé čierne korenie, celé nové korenie, celé strúčiky cesnaku. Takto ochutené mäso podlejeme výpekom, trochou vody a prikrytý ho upečieme vo vopred rozohriatej rúre. Upečené mäso pokrájame na stredne hrubé plátky a podávame s kapustou a knedľou.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladký sendvič z lásky
Najkrajšie valentínske recepty. Potešte svoju lásku
Najkrajšie valentínske recepty. Potešte svoju lásku
Upečte z lásky niečo dobrého. Veď láska ide cez žalúdok.
Fotorecept: Mexický guláš
Top recepty za mesiac január
Top recepty za mesiac január
Každý mesiac pribúdajú do našej databázy receptov, krásne a hlavné chutné recepty. Vybrali sme podľa nás najkrajšie...
lahodne s ellou PR
Známa britská blogerka a jej zdravé recepty
Známa britská blogerka a jej zdravé recepty
Nová kniha Lahodne s Ellou každý deň vôbec nie je o diéte, ale o radosti zo zdravého jedla, ktoré zlepší váš vzhľad...