Ovocná torta s tvarohom
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
korpus
3/4
šálka
cukor
3
PL
griotka
1/2
šálka
tvaroh
2,5
šálky
šľahačka
4
PL
práškový cukor
1/2
kg
ovocie
1/2
šálka
voda
postup
Korpus buď kúpime, alebo upečieme z piškótového cesta. Šálka je 250 ml. Uvaríme cukor s vodou. Keď je cukor dobre rozpustený, necháme ho vychladiť a primiešame griotku. Do vyšľahanej šľahačky vmiešame práškový cukor a tvaroh. Korpus rozrežeme a na každý plát torty poukladáme umyté a pokrájané ovocie podľa výberu, zalejeme sirupom a dáme na ne krém. Opakujeme podľa počtu plátov. Vrch dozdobíme zvyšným krémom a ovocím. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.