Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáce tiramisu

dobruchut.sk
dobruchut.sk
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
podlhovasté piškóty
2 balíčky
smotana na šľahanie
2 balíčky
nátierkové maslo
200 g
práškový cukor
káva
rum
kakao

postup

Šľahačku vyšľaháme dotuha, opatrne zmiešame s nátierkovými maslami a práškovým cukrom. Piškóty namáčame v káve s rumom alebo amarettom a vyložíme nimi dno tortovej alebo inej formy. Na to navrstvíme 1/2 krému, opäť vrstvu máčaných piškót a druhú 1/2 krému, nakoniec vrch bohato zasypeme kakaom. Odložíme do chladu, najlepšie na 24 hodín. Potom nakrájame a podávame.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Dva zdrawé recepty z repy
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Červená repa alebo cvikla je skvelá rastlina. Dá sa využiť úplne celá. Od koreňa po listy. Vlastne, v mnohých receptoch...
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...