Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáce tiramisu

dobruchut.sk
dobruchut.sk
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
podlhovasté piškóty
2 balíčky
smotana na šľahanie
2 balíčky
nátierkové maslo
200 g
práškový cukor
káva
rum
kakao

postup

Šľahačku vyšľaháme dotuha, opatrne zmiešame s nátierkovými maslami a práškovým cukrom. Piškóty namáčame v káve s rumom alebo amarettom a vyložíme nimi dno tortovej alebo inej formy. Na to navrstvíme 1/2 krému, opäť vrstvu máčaných piškót a druhú 1/2 krému, nakoniec vrch bohato zasypeme kakaom. Odložíme do chladu, najlepšie na 24 hodín. Potom nakrájame a podávame.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...
vajce
Poznáte označenie vajíčok?
Poznáte označenie vajíčok?
Podľa akosti sa vajíčka rozdeľujú do dvoch tried, pre maloobchodný predaj sú určené iba čerstvé vajcia s označením A,...